Ga naar de nieuwe site: buurtquiz.nl/lombok-heijenoord/

vrijdag 29 augustus 2008

Vrijdag 24 oktober 2008 Buurtkwis Lombok-Heijenoord

20.00 uur - 't Huukske Arnhem



Op vrijdag 24 oktober 2008 is er een nieuwe Buurtkwis Lombok-Heijenoord. De zeven thema's van de vragenronden worden binnenkort gepubliceerd.

Er kunnen dit keer maximaal tien straatteams meedoen. Dus schrijf je team (maximaal 6 personen) snel in want vol=vol. We hebben de toegangsprijs verhoogd naar €10,- per team (dan hoeven we niet zelf bij te leggen).

Tip: kom vanaf 17.00 al naar het 't Huukske en blijf eten en drinken in het buurtcafé Hare Hoogheid. Kom je later, zorg dan in ieder geval dat je complete team uiterlijk om 19.45 aanwezig is. We beginnen stipt om 20.00! We hebben we een leeftijdsgrens ingesteld: vanaf 18 jaar. Zorg dus dat eventueel jouw - in 't Huukske aanwezige - kinderen daarvoor naar huis gebracht zijn.

We stellen het op prijs als kwissers mee helpen met het inrichten c.q. opruimen van de zaal. Buurtcafé Hare Hoogheid sluit om uiterlijk 23.30, een half uur na de laatste ronde!

Meer informatie volgt binnenkort.

Het Buurtkwisteam

zondag 17 augustus 2008

Nog even geduld a.u.b.

Deze week beginnen de voorbereidingen voor een nieuwe Buurtkwis Lombok-Heijenoord. Exacte datum is nog niet bekend, maar reken op ergens in oktober. Als je op één of andere manier mee wilt helpen, mail naar info@buurtkwis.nl of plaats een krabbel op de buurtkwis.hyves.nl.

Zoeken in Buurtkwis.nl

Archief

Totaal aantal pageviews