Ga naar de nieuwe site: buurtquiz.nl/lombok-heijenoord/

donderdag 21 oktober 2010

Eerste vragenronde aangeleverd, nu andere 7 nog! #buurtkwisLH5nov2010

Titia Levers heeft als eerste 'haar' ronde wetenschap aangeleverd. Zag er prima uit. We zijn benieuwd naar de andere vragenrondes. Vragenschrijvers jullie hebben nog uiterlijk uiterlijk 1 week, graag aanleveren voor doch uiterlijk op 28 oktober! Succes!

vrijdag 15 oktober 2010

Buurtkwis Geitenkamp voorjaar 2011

Als de voorbereiding goed verloopt start in het voorjaar een buurtkwis in de Arnhemse buurt Geitenkamp (wijken Geitenkamp, Arnhemse allee, Monnikenhuizen en Nieuw Monnikenhuizen).

Drijvende kracht zijn een aantal enthousiaste mensen van het Wijkplatform zie ook
http://www.geitenkampnet.nl/
We wensen hen veel succes toe.

Zij hopen, net als wij, dat er nog meer buurtkwissen komen in andere buurten/wijken van Arnhem. Dat biedt kans voor een nieuwe strijd: de slimste straat van Arnhem.

Wordt vervolgd.

woensdag 6 oktober 2010

Thema's 8ste Buurtkwis Lombok-Heijenoord bekend

De 8ste Buurtkwis Arnhem Lombok-Heijenoord komt er snel aan. We nemen aan dat jullie er naar uitkijken. Wij ook. Deze keer spelen we met 17 straatteams, weer meer dan de vorige keer!! We vragen jullie, net als de vorige keer, om zelf kleine(!) tafeltjes mee te nemen. Alleen dan passen we nog in de gymzaal van 't Huukske.

We hebben veel nieuwe vragenschrijvers deze keer. Ze krijgen nog deze week de sjablonen en een (digitale) aanleverinstructie. We wensen hen alvast veel succes met het schrijven van mooie en verrassende vragenrondes.

Dit zijn de thema's:
1. Overleven (Ruud van Rijn)
2. Film (José van Tilburg en Rien Vermeer)
3. Wetenschap (Titia Lefers)
pauze
4. Muziek (Michiel Bos)
5. Crimi's (Heidi Bremer)
6. Kunstnijverheid (Piet Marcelis)
pauze
7. Taal (Robert Luckers)
8. Bonusronde voor wildcard Gelderlander Nieuwsquiz (Bob Roelofs)

Een week voor aanvang van de Buurtkwis doen we nog een 'wakeup call' voor een goede voorbereiding. En vul je mailadres in bij het blokje links "Blijf op de hoogte". Je krijgt dan alle berichten van de site meteen in je mailbox!

Zoeken in Buurtkwis.nl

Archief

Totaal aantal pageviews