Buurtkwis Arnhem-West (nr.25), 1 maart 2019, 20.00-23.00, inschrijven v.a. 10/11 00:00 via info@buurtkwis.nl, max. 16 teams (max. 6 personen), €20,- per team, deelname 18+

zondag 10 juni 2007

Eerste Buurtkwis Lombok-Heijenoord groot succes!

De eerste Buurtkwis Lombok-Heijenoord in 't Huukske was een groot succes! Maar liefst 9 straatteams streden op vrijdagavond 8 juni voor de eer van hun straat. Dat net voor aanvang van de kwis een noodweer losbarstte had geen eenvloed op de opkomst: het was afgeladen vol. De winnaar van de Buurtkwis was het team Randje Lombok! Klik hieronder voor een fotoimpressie:
Buurtkwis Lombok/Heijenoord op 8 juni 2007

De kwis bestond uit 7 ronden: Kunst en Cultuur, Sport, Natuurwetenschap, Muziek, Arnhem, Aardrijkskunde/Geschiedenis en Actueel.

Eindstand
1 Randje Lombok 44
2 Callunastraat 41
3 Pompstraat2 40
4 Pompstraat1 37
5 Nieuwestraat 37
6 N. Parallelweg 36,5
7 Frombergstraat 35
8 Mauritsstraat 34,5
9 Tulpstraat 32

Idee
Buurtkwis Lombok-Heijenoord is een idee van Doreen Hartman, Joost Borsboom en Hans Wildenberg.

Dank
De volgende mensen maakten Buurtkwis juni 2007 mogelijk:
Doreen Hartman, Joost Borsboom, Hans Wildenberg, Michiel Bos, André Steenbergen, Eric Hartman, Ellis Peters en Janet Koenhen.

Vervolg
In het najaar komt een nieuwe buurtkwis. Wil je meedoen met vragen maken of helpen ook de 2de kwis tot een succes te maken? Laat een berichtje achter op dit blog.

Kwis in andere buurt
Wil je zelf in je eigen wijk ook zo'n kwis organiseren en wil je graag onze vragen hiervoor gebruiken? Laat dan ook een berichtje achter op dit blog.

3 opmerkingen:

 1. Menno (Team Randje Lombok)12 juni 2007 om 21:35

  Hallo hier één van de winnaars. Het was hartstikke leuk om mee te doen (vooral omdat we gewonnen hebben natuurlijk!). Volgende keer niet alleen over de Slag bij Arnhem, veel te eenzijdig en alleen leuk voor liefhebbers van oorlog (Ik niet dus. Gewoon één van de rondes over de luchtlanding/slag bij Arnhem o.i.d., lijkt me meer dan voldoende. En dan doe ik graag weer mee (hoewel ik niet eens in die leuke wijk Lombok woon!)

  groeten, Menno (team Randje Lombok)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super-initiatief om de buurtkwis te organiseren! De onderwerpen waren leuk gevarieerd en daarin ligt m.i. ook de kracht van zo'n kwis: voor ieder wat wils). Er zijn ook nog meer onderwerpen waarover je de deelnemers aan de tand kunt voelen: wat dacht je van filmquotes, taal- of etymologievragen, noem maar op! Ik doe de volgende keer weer graag mee! Geweldige locatie trouwens!

  Groet, Robert (team Randje Lombok)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in de komende kwis gaat er maar 1 ronde over de slag om Arnhem.ik zou zeggen; bereid je vast voor!!

  de organisatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken in Buurtkwis.nl

Archief

Totaal aantal pageviews